Kurser Företag

FörtagskurserJK Kano erbjuder utöver ordinarie träning även individuellt anpassade kurser för företag, organisationer och övriga grupper. 
 
 
 

Vi har under åren utfört uppdrag inom både privat och offentlig sektor, för allt från mindre företag till statliga myndigheter.

Ett vanligt önskemål från företag/organisationer är en enkel prova-på-kurs på en-två timmar, i syfte att anställda skall få en inblick i Durewall-jiujitsu och kunna avgöra om detta är något de vill fortsätta utforska.


Andra typer av förfrågningar är kurser där deltagarna vill ha mer konkreta tips på ämnet självförsvar, varpå vi fokuserar mer på direkta åtgärder

och förbyggandementalitet än att ge en helhetsbild av just Durewall-systemet.


Gemensamt för alla uppdrag är att vi genomgående lyssnar till vad deltagarna vill ha ut av kursen och anpassar innehållet därefter. Ofta får vi fria händer och fokuserar då på vad som passar den aktuella gruppens verksamhet och/eller vardag bäst.


Enstaka kurstillfällen som erbjuds till alla på företaget kan ske inom ramen för avdragsgill personalvård. Om de anställda väljer att träna vidare kan detta ersättas inom ramen för friskvård, vilket är avdragsgillt och uppmuntrar till en ökad hälsa hos de anställda.


JK Kano innehar F-skattsedel och kan således fakturera utfört uppdrag. Föreningen är ej momspliktig vilket innebär att kursavgiften ej innehåller någon moms.


Välkommen att kontakta oss på via mejl info@jkkano.se eller använd gärna kontaktformuläret för ytterligare information och en förutsättningslös diskussion om vad som kan passa er organisation eller grupp!