Prislista

Träningsavgifter

En (1) termin

Träningsavgift 1 dag / vecka  1200 kr

Träningsavgift 2 dagar / vecka 1800 kr

Medlemsavgift 200 kr (helår)

Två (2) terminer (helår)

Träningsavgift 1 dag / vecka  1800 kr

Träningsavgift 2 dagar / vecka 2500 kr

Medlemsavgift 200 kr (helår)

Träningsavgiften

I träningsavgiften ingår instruktörsledd träning de antal dagar man valt att träna och tillgång till de faciliteter som lokalerna erbjuder.

Medlemsavgiften

I medlemsavgiften ingår medlemsskapet i Svenska Jiujitsuförbundet (SJF) och med den är du också försäkrad när du tränar hos oss. 
Du blir också medlem i JK Kano och har alla medlemsrättigheter såsom rösträtt vid årsmötet osv. 

900 kr

Hur betalar jag?
Antingen via Swish eller Bakgiro

Swish:1231052083

Bankgiro: 5709-1852

Har du frågor kring priser?

Då kan du antingen skriva din fråga och skicka in den på info@jkkano.se eller kontakta någon av instruktörerna om du har vägarna förbi.


ActiWay

JK Kano är friskvårdspartner hos ActiWay, som är ett enkelt sätt både för anställda och arbetsgivare att nyttja och hantera avdragsgill friskvård inom företaget.


För dig som är anställd

Om din arbetsgivare tillhandahåller ActiWay så kan du använda pengarna på ditt ActiWay-konto hos oss som betalning för träningsavgift. Du slipper göra utlägg för träningsavgiften och uppvisa kvitto för att få ersättning för det.


Om din arbetsgivare i dagsläget inte tillhandahåller ActiWay kan du tipsa dem om möjligheten genom att fylla i detta formulär på ActiWays hemsida.


För dig som är arbetsgivare

Genom att erbjuda ActiWay till dina anställda kan du förenkla administration och höja motivationen för anställda att utnyttja möjligheten till friskvård.


Som arbetsgivare slipper du all kvittoadministration, betalar endast en mindre administrationsavgift och får en samlad månadsfaktura – specad ner till enskilda kostnadsställen och med moms redovisad. Användandet följs sedan enkelt upp i portalen genom statistik i realtid. Med ActiWay vet ni dessutom att bidraget används av rätt person, för rätt belopp och till godkända aktiviteter.

För att beställa ActiWay eller få mer information, se ActiWays hemsida.


ePassi

Vi är anslutna till ePassi och mer information hittar du här.

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera